Yavuz Sultan Selim İlkokulu


Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Tam Öğretim uygulandığından; Sabah Giriş : 08:15 Öğle Çıkış : 11:40 Öğleden sonra Tekrar Giriş : 12:30 Öğleden Sonra Dağılış : 14:05
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Bütün mahallelerden öğretmenleri kapıdan alıp tekrar kapıya kadar bırakmaktadır (Servis ücretleri 2022/2023 Eğitim öğretim yılı için aylık YAKLAŞIK 400 TL civarındadır.)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: ÇOK SORULAN SORULARDAN SINIFLARIMIZDA AKILLI TAHTA VE İNTERNET VAR. SINIF ÖĞRETMENLİĞİNDE NORM FAZLASI OLMAZSINIZ SINIF ÖĞRENCİ MEVCUTLARI YAKLAŞIK 40 CİVARINDA OLUR.

Telefon - 0414 511 45 38

Belgegeçer - (414) 511 4538

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://yavuzsultanselimilkokulu63.meb.k12.tr

Adres - Hürriyet Mahallesi 291. Sokak No45

Öğretmen :24
Öğrenci :793
Derslik :18
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :280
Öğretim Şekli :Tam Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuzun 4. Katı, Bediüzzaman Said Nursi İmam Hatip Orta okulu tarafından geçici olarak kullanılmaktadır. Okulumuzun Bahçesinde TOGEMDER bağımsız Anaokulu bulunmaktadır. Okulumuzun Doğu cephesinde Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi, Güneydoğusunda Yeni yapılan Aile sağlık merkezi sağlık ocağı mevcuttur. Hemen Güneyinde Belediyeye ait Yetişkin ve çocuklara ait Yüzme Havuzu bulunmaktadır.

Adres - Hürriyet Mahallesi 291. Sokak No45

Ulaşım Öğretmen Servisi mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezi, Hürriyet Mahallesinde yer almaktadır.